به شماره افتادن نفس‌های هراز؛ معادن و تخریب زیستگاه‌ها
به شماره افتادن نفس‌های هراز؛ معادن و تخریب زیستگاه‌ها
فعالیت‌های معدنی غیراصولی در هراز، زیستگاه‌ها و حیات وحش منطقه را در معرض خطر قرار داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آمل با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی در منطقه هراز، اعلام کرد: فعالیت‌های معدنی غیر اصولی و عدم رعایت ملاحظات زیست‌محیطی در ۳۰ واحد معدنی فعال در کوهستان هراز، تهدیدی جدی برای زیستگاه‌های طبیعی و حیات وحش منطقه به شمار می‌روند.

رضاییان افزود: حفاظت از محیط زیست هرگز مانعی برای فعالیت‌های تولیدی نیست، بلکه رعایت استاندارد‌های زیست‌محیطی در اولویت قرار دارد.

وی ضمن برشمردن مشکلاتی، چون برداشت‌های غیرپلکانی و صدور مجوز‌های جدید، هشدار داد که این اقدامات موجب ایجاد کانون‌های ریزگرد، تغییر بستر رودخانه هراز و رانش زمین شده‌اند.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آمل تصریح کرد ادامه فعالیت‌های معدنی غیر اصولی، سلامت محیط زیست و حیات وحش منطقه را در معرض خطر قرار داده است.

منطقه هراز که زمانی زیستگاهی طبیعی و آرام برای جانوران و منابع طبیعی بود، اکنون با افزایش تعداد معادن به بیش از ۳۰ واحد و عدم رعایت اصول زیست‌محیطی، به منطقه‌ای آسیب‌دیده تبدیل شده است. معادن این منطقه با برداشت‌های بی‌رویه و تخریب زیستگاه‌ها، آرامش طبیعی هراز را از بین برده‌اند.