جای سالن چند هزار نفره کشتی در مازندران خالیست/ شرایط خوب اردوی تیم ملی کشتی
جای سالن چند هزار نفره کشتی در مازندران خالیست/ شرایط خوب اردوی تیم ملی کشتی

به گزاش سفیرهراز، هر وقت اسم کشتی بیاید، مازندران پرچمش بالاست، گوش شکسته هایی که مدال های زیاد جهانی را از آن خود کرده اند و چندین بار طلایی المپیک را برای کشورمان هدیه آوردند، لیست بلندبالایی از پهلوانان این خطه اسطوره ساز در کشتی وجود دارد که آن را متمایز از شهر و دیاری […]

به گزاش سفیرهراز،

هر وقت اسم کشتی بیاید، مازندران پرچمش بالاست، گوش شکسته هایی که مدال های زیاد جهانی را از آن خود کرده اند و چندین بار طلایی المپیک را برای کشورمان هدیه آوردند، لیست بلندبالایی از پهلوانان این خطه اسطوره ساز در کشتی وجود دارد که آن را متمایز از شهر و دیاری کرده است و این بر می گردد به ریشه این استان، به روزگارانی که نه تشک بود و نه امکانات خاصی، این استان در کنار شالیزارهای در زمین های خاکی بذرش کاشته شده و با مرام پهلوانی رشد کرده است و امروز تبدیل به مدال های رنگارنگ المپیک شده است.

کشتی در مازندران قدمت چند صدساله دارد و بزرگانی چون امامعلی حبیبی و عبدالله موحد از نام آوران این عرصه هستند و  قاسم رضایی، حسن یزدانی، علیرضا زارع، هادی ساروی و.. از نوابغ این ورزش در امروز هستند.

محسن کاوه مدیر فنی تیم‌ ملی کشتی آزاد و سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در هتل کسین برگزار شد، گفت : مسابقات کشتی ارمنستان و تختی را پشت سر گذاشتیم و حالا زمانی است که تیم را بسته شود و این آخرین اردو را از ۱۳ تا ۲۳ خرداد ماه در نظر گرفتیم.

وی با بیان اینکه کشتی مازندران کشتی ایران و جهان را تغذیه می کند، عنوان کرد: کشتی گیران مازندرانی زیادی  وارد تیم ملی می شوند و در دنیا هم نفر اول هستند، حسن یزدانی، نخودی، زارع و… مدال بگیران جهانی هستند، البته می تواند وضعیت بهتر از این باشد اگر سیستم خوبی را وارد بدنه تربیتی مازندران کنیم؛ چرا که  این پتانسیل در این استان وجود دارد.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان از حضور ده نفر در مسابقات قهرمانی آسیا خبر داد و اظهار کرد:  برای مسابقات قهرمانی اسیا  در هر وزن، تنها یک نفر باید حضور داشته باشد،  کسانی که در جام شهید هاشمی نژاد کشتی می گیرند، از ایران ۱۰ تا ۱۲ نفر هستند که از قهرمانی کشور شروع کردند و یک تیم منتخب مازندران، تیم منتخب بهشهر و چند نفر نیز به تشخیص کمیته فنی کشتی می گیرند که می تواند مسابقات خوبی باشد.

وی با تاکید اینکه در حال پشتوانه سازی هستیم، تصریح کرد: همزمان در برخی وزن ها دو یا سه نفر را پوشش می دهیم و در ترکیب قهرمانی اسیا و قهرمانی  جام جهانی در چند وزن نفرات فرق می کنند . بیاشار دوم

کاوه ادامه داد: کشتی گیران جوان را باید در تورمنت بزرگسالان محک بزنیم، در دو سال گذشته توانستیم جوانان را به بزرگسال تزریق کنیم و امسال هم بیشترین برنامه با فداسیون این است که بچه های را در جوانان تعلیم کنیم که در بزرگسالان و دنیاحرفی برای گفتن داشته باشند.

وی با بیان اینکه جای یک سالن چند هزار نفره کشتی در مازندران خالی است، خاطرنشان کرد:  بنیه تمرینی و سالن تمرینی در مازندران بعنوان زیرساخت خوب است، اما در بحث برگزاری مسابقات زیرساخت خوبی نمی بینم،  استادیومی افتتاح کنند که بتوان تورمنت و مسابقات لیگ برای تماشای بیش از ۶ هزار نفره  برگزار شود و جای یک سالن چند هزار نفره در مسابقات کشتی در استان مازندران کمبودش حس می شود.

بابک بهمنی، رئیس هیات کشتی آمل و مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی فولادین ذوب فذا در ادامه گفت: در راستای فراهم کردن بستر مناسب برای ورزش کشتی در شهرستان و ایجاد انگیزه  و افتخارافرینی در میادین بین المللی که  ورزش اول مازندران است، باشگاه فذا به تیمداری پرداخت.

وی با تاکید اینکه از هر شرکت خصوصی برای تیمداری در کشتی حمایت می کنیم، خاطرنشان کرد:  هر بخش خصوصی بخواهد وارد حیطه کشتی شود و اعلام امادگی کند استقبال می کنیم، تا این لحظه اعلام قطعی نشده است، ولی گفتمان های انجام شده و با جلساتی که در اینده خواهیم داشت ، اتفاق خوبی در راه است.

رئیس هیات کشتی آمل  تصریح کرد: سال گدشته برای اولین بار میزبان جام بین الملی عبدالله موحد بودیم و مسابقات از سطح کیفی بالایی برخوردار بود و این قبیل برنامه ها همچنان ادامه خواهد داشت، چرا که هدف ما است که اینده سازان این عرصه به سمت میادین بین المللی سوق پیدا کنند.