گزارش تصویری/

روزهای پایانی فصل انجير در مازندران

تاریخ انتشار : چهارشنبه - ۲۲ / شهریور / ۱۳۹۶
Share/Save/Bookmark
فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.
روزهای پایانی فصل انجير در مازندران
 

به گزارش سفیر هراز، انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است. این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می‌کنند. انجیر همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از دیگر ویتامین‌ها نیز است.


منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های  A و B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین‌کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی‌اشتهایی مفید است.

فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.
 
روزهای پایانی تابستان همراه با اتمام فصل انجير در مازندران

 


 

 

کد مطلب: MTYyNTkw
 

 
کیمیا سامانه