گزارش تصویری

میوه و گل تمشک در روزهای خنک تابستانی گلوگاه

تاریخ انتشار : دوشنبه - ۲۰ / شهریور / ۱۳۹۶
Share/Save/Bookmark
فصل برداشت تمشک صحرایی در گلوگاه از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه می‌یابد.
میوه و گل تمشک در روزهای خنک تابستانی گلوگاه
 

به گزارش سفیر هراز، فصل برداشت تمشک صحرایی در گلوگاه از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه می‌یابد.

تحقیقات نشان می‌دهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول‌ها کمک می‌کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می‌بخشد.

میوه تمشک سرشار از ویتامین‌ ث، قند، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می‌برد.

میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکرب‌ها را به عروق می‌بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده و رقت خون را درمان می‌کند.

 

 

 


 

 

کد مطلب: MTYyNTQz
 

 
کیمیا سامانه