رئیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران:

هر کجا حق با صنعتگر باشد از آن دفاع می کنیم

تاریخ انتشار : دوشنبه - ۰۴ / آذر / ۱۳۹۸
Share/Save/Bookmark
رئیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در دومین نشست پویش استانی کیفیت و باورهای صنایع غذای استان گفت: در این پویش سعی می کنیم راهکارهای درست را ارائه دهیم نه اینکه از صنعت دفاع کنیم، هر کجا که به ضرر صنعت اما صحیح باشد بازگو و هر کجا حق با صنعتگر باشد از آن دفاع می کنیم.
هر کجا حق با صنعتگر باشد از آن دفاع می کنیم
 

به گزارش سفیر هراز محمد رزاقی در دومین نشست پویش استانی کیفیت و باورهای صنایع غذای استان مازندران که در آمل با حضور مسئولان حوزه سلامت، محیط زیست، بهداشت، کارشناسان صنایع غذایی، مهندسان کیفیت واحدهای تولیدی و انجمن های تخصصی حوزه غذا و اصحاب رسانه برگزار شد، با اشاره به مردمی بودن این پویش گفت: پویش از سال ۸۶ شکل گرفت، اما در چند ماه اخیر گستردگی بیشتری پیدا کرده است، این همایش مختص باورها و سوالات درباره محصولات لبنی است.


وی با بیان اینکه شعار انجمن مهندسی کیفیت، شعار جامعی است، عنوان کرد: مصرف کننده، تخصص و مشارکت شعار این پویش است که در بحث مصرف به سوالات و شایعات می پردازد.


رییس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در ادامه تصریح کرد: بحث دوم تخصص است، مرجع پاسخگو باید کارشناسان صنعت غذا و اساتید این رشته باشند.


این مسئول به برنامه های این پویش اشاره کرد و افزود: در این پویش سعی می کنیم راهکارهای درست را نشان و آگاهی های درست ارائه دهیم نه اینکه از صنعت دفاع کنیم، هر جا که به ضرر صنعت اما صحیح باشد بازگو و هر جا حق با صنعتگر باشد از آن دفاع می کنیم.


رزاقی در پایان خاطر نشان کرد: این پویش تلاش می کند شایعه ها، باورها، نگرانی ها، سوال ها، پاسخ های مرتبط با سلامت و کیفیت محصولات غذایی در جامعه را جستجو، گردآوری و منتشر کند.

 

انتهای پیام/

 


 

 

کد مطلب: MTY3MTM5
 

 
کیمیا سامانه