جمشید نیکزاد در گفتوگو با خبرنگار سفیر هراز از انجام عملیات امدادرسانی به افراد، منازل و معابر آب گرفته در اثر طوفان و بارندگی عصر جمعه خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اطلاع رسانیهای سازمان هواشناسی درباره کاهش دما و وقوع باد، طوفان و بارندگی شدید، نیروهای امدادی این جمعیت در قالب پرسنل و امدادگر در مرکز اداری مستقر شدند تا در صورت درخواست نیاز مردم سریعا اقدامات لازم انجام شود.
وی با اشاره به شروع بارش شدید باران از ساعت 16 عصر جمعه در این شهرستان و درخواست کمک از مرکز ۱۱۲، گفت: با اعلام درخواست نیاز سریعا اکیپهای امدادی به مناطق اعلام شده اعزام و نسبت به تخلیه آب و رفع موانع آب گرفتگی و توزیع نایلون اقدامات لازم را انجام دادند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل با اشاره به اینکه بارندگی شدید عصر جمعه، روستاهای 2 بخش اصلی شهرستان در قسمتهای دابودشت و مرکزی را تحت تاثیر قرار داد، یادآور شد: در ارزیابیهای اولیه ۱۵ خانوار دچار خسارت شدند که در میان خانوارهای آسیب دیده توزیع نایلون توسط نیروهای امدادی این جمعیت انجام شد.
این مسئول در ادامه تصریح کرد: روستاهای بختیارکتی، طوله کلا، پهلم کتی، کردخیل و هشتل بیشترین خسارت را دیدند.
نیکزاد با اشاره به خسارات وارده در بخشهای مرکزی و دابودشت آمل عنوان کرد: بخشی از سقف ساختمانها در این بخشها کنده و 120 کیلو نایلون میان این ۱۵ خانوار توزیع شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ۳ خانوار در روستای بختیار کتی، 5 خانوار کردخیل، 4 خانوار هشتل، 2 خانوار طوله کلا ۲ و یک خانوار پلهم کتی خسارت دیدند.
انتهای پیام/