با غذاهای پروتئینی نوشابه نخورید

تاریخ انتشار : شنبه - ۲۸ / بهمن / ۱۳۹۶
Share/Save/Bookmark
مصرف همزمان نوشابه‌های شیرین و وعده‌های غذایی سرشار از پروتئین، یکی از عادت‌های غذایی رایج در میان بسیاری از مردم جهان است. با این‌حال، محققان در این مطالعه متوجه شده‌اند که چنین ترکیبی، ذخیره‌سازی چربی‌های استفاده‌نشده را افزایش می‌دهد.
 

به گزارش سفیر هراز،

یکی از مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف نوشابه‌های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می‌تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. گزارشی از این مطالعه در BMC Nutrition منتشر شده است.

 

 

 

مصرف همزمان نوشابه‌های شیرین و وعده‌های غذایی سرشار از پروتئین، یکی از عادت‌های غذایی رایج در میان بسیاری از مردم جهان است. با این‌حال، محققان در این مطالعه متوجه شده‌اند که چنین ترکیبی، ذخیره‌سازی چربی‌های استفاده‌نشده را افزایش می‌دهد.

درواقع، بدن افرادی که از این ترکیب غذایی استفاده می‌کنند، حدود یک‌سوم از کالری‌های اضافی را نمی‌سوزاند. در ضمن، چربی دریافت‌شده از غذا نیز در بدن این افراد کمتر سوزانده می‌شود و انرژی کمتری هم به هضم غذا اختصاص داده می‌شود.

یافته‌های محققان حاکی از آن هستند که مصرف نوشابه‌های شیرین و گازدار، اکسیداسیون چربی را ۸ درصد ضعیف‌تر می‌کند. در همین فرآیند است که تجزیه مولکول‌های چربی آغاز می‌شود. بنابراین، ضعیف شدن فرآیند اکسیداسیون چربی، ذخیره‌سازی چربی‌ها را افزایش می‌دهد.

محققان فکر می‌کنند با توجه به این‌که چربی‌ها سخت‌تر از قند‌ها می‌سوزند، درنتیجه کربوهیدرات اضافی نوشابه می‌تواند نیاز بدن به پردازش چربی غذایی برای تولید انرژی را ضعیف کند. درواقع، بدن در این حالت ترجیح می‌دهد که از کربوهیدرات‌ها به‌عنوان منبع انرژی استفاده کند.

آنان می‌گویند که همچنان به مطالعات تکمیلی نیاز دارند، اما فاصله گرفتن مردم از این ترکیب غذایی (خصوصا افرادی که باید وزن خودشان را مدیریت کنند)، می‌تواند راهکار مناسبی برای کنترل وزن باشد.

 


 

 

کد مطلب: MTY1MDE5
 

آخرین اخبار
 

 
کیمیا سامانه